Bijeenkomst 20 september 2014 “De ridder”

Met haar arm om zijn middel geslagen werd hij wakker. Een vreemdere nacht had hij zich niet kunnen voorstellen. Het begon met een telefoontje op een gevonden toestel. Hij had opgenomen in de hoop dat het de eigenaar van het toestel was zodat hij het toestel kon terug bezorgen. Maar het was niet de eigenaar die hem belde, het was een vrouw.

Ze had een zwoele stem gehad, herinnerde hij zich. Hij had zich daardoor van de wijs laten brengen. Ze had hem gevraagd om de telefoon mee te brengen naar een besloten feest. Op dat moment had hij zich even achter zijn oren gekrabd. Er zaten nogal wat voorwaarden aan vast die ze had genoemd, maar zijn eerlijkheid en nieuwsgierigheid geboden hem te gaan.

Om 20.00 uur precies had hij zich gemeld bij de poort van het landhuis, bij de intercom. De poort werd automatisch op afstand geopend. Op het terrein was het doodstil. Hij had verwacht muziek te horen, auto’s te zien staan, mensen te horen. Het bevreemde hem een beetje, dit was schijnbaar geen doorsnee verkleed feest. Aarzelend liep hij over de lange oprijlaan die voorzien was van een kiezelbed. Hij hoorde ze knarsen onder zijn voeten. Hij liep om de fontein heen die aan het einde van de oprijlaan lag, vlak bij de voordeur. Tree voor tree liep hij het bordes op. Er was geen bel aanwezig, wel een ouderwetse deurklopper in de vorm van een leeuwenhoofd. Hij nam ‘m in zijn handen en liet hem op de grote houten deur vallen.

Een paar minuten later werd de deur geopend. Een man in pak deed de deur open en wenkte hem te volgen. Hij werd naar een zijkamer geleid waar diverse kostuums klaar hingen, allemaal in dezelfde stijl. Het feest was blijkbaar gebaseerd op riddertijd. Hij pakte de outfit waar zijn naamkaartje bij lag. Een stoffen onderkleed, leren beenbekleding, een wapenrok en een helm. De wapens en het maliënkolder ontbraken, maar hij vermoedde dat hij die ook niet nodig had op het feest. Hij trok zijn eigen kleding uit en legde deze op de plaats waar hij deze outfit had gevonden en trok de kleding aan die voor hem waren klaargelegd. Vreemd genoeg droegen de ridders blijkbaar geen ondergoed bedacht hij toen hij het stoffen onderkleed aantrok. Het voelde een beetje vreemd zo zonder boxershort.

Hij was net aangekleed toen de deur openging. Snel griste hij nog de telefoon mee en stopte deze tussen zijn onderkleed en wapenrok. “Als u mij wil volgen meneer, dan breng ik u naar het feest”, zei de man in het pak. Hij liep achter de man aan door de grote hal. Nu hoorde hij geluid van zachte muziek hem tegemoet komen, geroezemoes van stemmen en gegiechel van vrouwen. De man in het pak draaide zich om. “U kunt aan alles meedoen meneer, er staat eten en drinken geserveerd, maar er is 1 regel. U mag uw helm niet afzetten, als u dat onthoud dan zult u een fijne avond hebben”. Hij deed een stap naar achteren en stak zijn arm uitnodigend uit om mij door te laten lopen.

Hij liep de schemerige kamer in. Langs de zijkant stonden lange tafels vol eten, het drinken werd geserveerd door schone rondborstige jonkvrouwen. Ieder in de kamer had dezelfde kledij aan als hij, zag hij snel. Hij mengde zich onder de andere gasten en raakte al snel aan de praat. Opeens voelde hij de telefoon afgaan die hij op trillen had gezet. Hij zonderde zich af naar een hoekje van de kamer. Hij las het bericht en liep de kamer uit, de aanwijzingen opvolgend. Hij werd over trappen naar boven geleid, door gangen, door kamers, over trappen naar beneden. Het huis leek 1 doolhof en het licht brandde maar schaars. Hij was zijn gehele oriëntatie kwijt toen hij voor een dikke eiken deur stilstond. Hier moest hij zijn.

Hij opende de deur. Het was donker binnen, het enige licht wat naar binnen viel kwam vanuit de schemerige gang die hij net had verlaten. Hij liep nog iets verder de kamer in, toen de deur met een harde klap achter hem dicht viel. Hij draaide zich snel om, maar had niks om zich op te oriënteren. Hij werd vastgegrepen, het overviel hem zo dat hij geen tijd had zich te verzetten daartegen. Hij voelde touwen die over zijn polsen werden geschoven en hard werden aangetrokken. Zijn helm werd afgezet en er werd een stoffen doek over zijn hoofd geplaatst. Hij probeerde zich los te worstelen, toen er een flinke ruk aan het touw werd gegeven dat om zijn polsen zat. “Zitten op je knieën”, fluisterde een stem in zijn oren. “Er zal je niks gebeuren”. Het was die zwoele verleidelijke stem van de telefoon. Hij zeeg door zijn knieën en zat nu geboeid op de koude vloer.

Hij voelde een paar handen zijn rug strelen, zijn kleding langzaam verwijderend. Toen voelde hij een paar lippen, die zijn hals aftastend zich naar beneden verplaatsten. Een hand op zijn billen die zachtjes kneep. Een mond die zijn tepel naar binnen zoog. Hij kreunde zacht. Tegen zijn rug voelde hij een paar volle borsten, terwijl handen zijn buik en borst betastten, plagend over zijn buik naar beneden streelden. Zijn opwinding groeide en hij merkte dat zijn lid inmiddels hard en fier overeind stond.

“Ik ga je nu losmaken, je moet de kap ophouden en met mij meelopen” zei de zwoele stem in zijn oor. Hij deed wat er van hem werd gevraagd, behalve het eerste gedeelte was de rest niet onplezierig geweest. Ze leidde hem aan zijn hand mee waarna ze hem op een bed duwde. Als snel voelde hij handen die zijn lichaam betastten. Een fluistering in zijn oor, die rillingen over zijn lichaam deden lopen. Hij tastte om zich heen, verlangend om haar aan te raken. Tegelijkertijd raakte zijn linker- én zijn rechterhand iets. Dit was niet één vrouw, dit waren meer mensen. Op het moment dat hij zich dat realiseerde, voelde hij meerdere handen op zijn lichaam, ze streelden, ze kneedden, ze knepen. Op zijn armen, zijn benen, zijn buik, zijn borst, hij voelde ze overal. Ze liefkoosden hem. Hij voelde warme lippen rondom zijn tepel, die zacht zogen, een warme mond met een uitzonderlijk vaardige tong die zijn stijve masseerde. Genietend van de aandacht kwam hij al snel klaar terwijl hij zijn zaad in de mond spoot van degene die hem pijpte.

Onophoudelijk bleven ze hem aanraken, al snel voelde hij dat hij weer een stijve had. Hij voelde dat er iemand boven op hem kwam zitten terwijl zijn stijve in haar lichaam naar binnen gleed. Hij ging helemaal op in het ritme, gaf zich over aan de grillen van zijn belaagster. Hij kreunde hard toen zij het tempo langzaam opvoerde. Ze zette haar handen op zijn borst en haar nagels maakte ondiepe afdrukken. Hij voelde dat ze op het punt stond om een orgasme te krijgen en duwde zijn heupen hard omhoog, zijn stijve diep in haar begravend. Schreeuwend kwam ze klaar terwijl ze bovenop hem zat. Ze ging van hem af en binnen een paar seconden zat er weer iemand bovenop hem. Hoeveel personen waren hier, vroeg hij zich af. Nu meer bewust van zijn omgeving hoorde hij overal gekreun en zuchten van genot.

Hij drong diep in haar naar binnen, terwijl ze kreetjes van genot slaakte. Haar heupen draaiden een poëtische dans, terwijl hij diep bij haar naar binnen stootte. Haar kreunende geluiden maakten hem nog opgewonden dan hij al was. Zijn ritme versnellend en harder stotend, bezorgden haar nog meer genot aan haar geluiden te horen. Hij voelde zijn stijve nog verder opzwellen in haar, stotend tegen de  zachte wanden. Zij pakte zijn hand en legde deze op haar borsten. Hij kneedde haar borsten terwijl ze beiden zwaarder begonnen te ademen. Hij voelde dat ze haar spieren aanspande rondom zijn stijve, hij kon zich niet langer meer inhouden en stootte een paar keer diep en hard in haar. Bijna tegelijkertijd kwamen ze beiden klaar. Ze liet zich van hem afglijden en kwam naast hem liggen. Ze sloeg een arm om zijn middel en samen vielen ze in slaap.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s