De fotograaf

Ik had een afspraak met een fotograaf, we hadden geen tijd afgesproken omdat ik toch de hele dag thuis zou zijn. Hij zou foto’s komen maken voor op mijn account.

Op zijn website stonden heel mooie foto’s. Ik hoopte dat die van mij net zo goed zouden lukken. Ik moest verschillende setjes kleding klaarleggen en hij zou beslissen welke kleding ik zou dragen op de foto. Hij had het over fleurige kleding gehad aan de telefoon. Maar daar beschikte ik tot mijn spijt niet over. Ik hou nu eenmaal van zwart en wit.

Het zouden foto’s worden op locatie, in dit geval mijn huis. Dan zou ik me beter op mijn gemak voelen. Ik haastte me naar de voordeur toen de bel ging. Voor de deur stond een niet onaangename, knappe jongeman met een aantal koffers.

Ik liet hem binnen. Hij liep achter me aan naar de woonkamer. Het was de bedoeling dat daar de foto’s gemaakt zouden worden. Hij keek keurend rond en zei: “Hier is te weinig licht, ik stel voor om de foto’s in een andere ruimte te maken”.

Ik dacht even na. Een nog lichtere ruimte: dan bleef alleen de slaapkamer nog over, die had grote ramen over de hele zijkant. Ik leidde hem naar de slaapkamer.

“Als u zich even omkleedt dan stel ik de belichting in” zei hij tegen mij. Ik ging snel mijn klaar gelegde setjes halen die beneden lagen. Op de badkamer kleedde ik me om. Ik had een net zwart jasje aan, met daaronder een topje en een strakke zwarte broek.

Hij keek een beetje afkeurend naar mijn kleding. “Mevrouw, als u het jasje nu een uit doet, het wordt veel te donker zo op de foto”. Snel deed ik het jasje uit, ik voelde me een beetje kaal en niet op mijn gemak. Hij zag dat. “Ik heb een voorstel mevrouw, ik zal er voor zorgen dat u mooi op de foto komt te staan, maar eerst moet u zich wat meer ontspannen.” Ik had geen idee wat hij er mee bedoelde, maar ik stemde er maar mee in. “Ik wil dat u uw ogen dicht doet, vertrouw op mij” zei hij.

Ik ging midden op het bed zitten met mijn ogen dicht, maar mijn zintuigen op scherp. Niet wetend wat te verwachten. Ik voelde 2 handen op mijn schouders. Ze masseerden me zacht. In eerste instantie schrok ik er van, maar eigenlijk vond ik het wel een prettig gevoel en gaf me er aan over. Ik ontspande me langzaam. Hij trok mij voorzichtig achterover. Zijn handen bewogen over mijn armen toen ik op mijn rug lag. Ik voelde zijn warme handen op mijn huid. Een warm en rozig gevoel trok door mij heen.

Stiekem deed ik mijn ogen open. Ik keek recht in zijn ogen, net alsof hij op dit moment had gewacht. Zijn gezicht hing vlak voor het mijne. Onze blikken vingen elkaar en als magneten werden we naar elkaar toegetrokken.

Hij boog zich verder voorover en kuste mij op mijn mond. Als snel waren we verstrengeld in een vurige zoen waar geen einde aan leek te komen. Zijn handen streelden over mijn buik en kropen onder mijn topje. Ze streelden over mijn borsten en draaiden rondjes om mijn tepel. Ik trok zijn t-shirt omhoog over zijn hoofd. Zijn huid voelde warm en klam aan onder mijn handen. Gehaast trok hij aan de knoop van mijn broek en trok deze naar beneden.

Zijn hand gleed tussen mijn benen en streelden tussen mijn benen. Ik slaakte een kreet van opwinding. Wat voelde zijn vinger heerlijk toen hij deze naar binnen duwde. Hij bewoog hem op en neer en al snel volgde een tweede vinger. Hij stopte met zoenen en keek mij verlangend aan, net alsof hij op toestemming wachtte.

Ik knikte licht met mijn hoofd. Op dat teken ging hij langzaam met zijn tong over mijn lichaam naar beneden. Hij haalde zijn vingers uit mij en stak zijn tong naar binnen. Daarna trok hij mijn lipjes wat verder uit elkaar en likte over mijn knopje. Ik kreunde van genot. Hij zoog er zacht op en wisselde dat af met likken. Hij stak zijn vingers weer in mij en bewoog deze op en neer. Steeds sneller en sneller. Ook zijn tong ging steeds sneller op en neer. Ik voelde me van binnen helemaal warm worden. Ik kreunde steeds harder en zuchtte diep. Mijn spieren spanden zich terwijl hij harder zoog. Ik kon het niet meer tegenhouden. Al schokkend kwam ik klaar.

Hij kwam naast mij liggen. Na een paar minuten zei hij “volgens mij ben je nu wel ontspannen genoeg”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s