De telefoon

Het was een uur of 3 ’s middags toen ze een telefoontje kreeg. Ze herkende het nummer meteen. Dit was de jongen die haar al vaker had gebeld. Ze hadden in korte tijd een intensief contact opgebouwd, maar ze spraken elkaar alleen aan de telefoon of via internet.

Hij wist wanneer ze de mogelijkheid had om zijn telefoontjes te ontvangen. Het waren niet zo maar telefoontjes maar van erotische aard. Ze liet het contact eigenlijk altijd van hem afhangen. Hij had een vriendin, dus zij kon hem niet zomaar bellen.

Hij was jong, jonger dan zij, ze scheelden zeker 8 jaar. Ze had eigenlijk geen idee waarom hij in haar geïnteresseerd was. Ze had foto’s van hem gezien. Hij zag er goed uit. Een mooi lichaam en een fantastische glimlach. Mogelijkheden voor hem genoeg, maar toch verkoos hij haar. Dat streelde haar ego enorm, maar maakte haar ook onzeker. Ze zag er wel redelijk goed uit voor haar leeftijd, maar niet meer zo goed als een aantal jaar geleden.

Een glimlach speelde om haar mond, ze dacht nog even terug aan het vorige gesprek dat ze hadden gehad voordat ze opnam.

Goedemiddag mooie vrouw, hoorde ze zijn warme stem zeggen. Hij klonk ouder dan hij was. Een vlaag van opwinding trok door haar heen toen ze hem beantwoorde. “Goedemiddag jongeman” zei ze, “hoe is het vandaag met jou?”. “Goed” zei hij. Het antwoord was kort en bondig zoals hij altijd was. “Ik wil vandaag iets anders doen dan bellen” zei hij. Het was geen vraag, maar een mededeling. “Zet je computer eens aan, ik wil je zien als ik tegen je praat”. Ze had haar bedenkingen hierbij en sputterde een beetje tegen. “Doe het voor mij, alsjeblieft” zei hij op een dwingende toon. Ze zuchtte en ging toch overstag. Stiekem kon ze hem niet goed weerstaan. Hij brak haar weerstand keer op keer.

Ze zette de computer aan. “Kijk in je email, daar vind je een link. Klik deze aan en dan kom je op een site terecht waar wij life kunnen praten”. Ze deed precies wat hij zei. Ze kwam op een of andere datingsite terecht waarbij je ook een webcam kon gebruiken, die sprong dan vanzelf aan. Ze zag zichzelf op het schermpje onder in beeld, maar het grote scherm bleef leeg. Waar is hij nu dacht ze. Ze hield de telefoon nog in haar hand en keek vragend naar het scherm.

“Ik kan je zien” zei hij. “Maar ik kan jou niet zien” antwoorde ze terug. ”Ik zit ook niet in beeld mooie vrouw” zei hij. Ze keek bedenkelijk naar het scherm. “Je vindt het maar niks he” vroeg hij. “Nee, niet echt” antwoorde ze. “Kijk mij eens aan, ik wil je ogen zien”. Ze deed wat hij van haar vroeg. “Iets verder naar voren alsjeblieft” zei hij. Ze zag op het kleine schermpje haar decolleté in beeld komen. Geschrokken ging ze weer iets achteruit zitten. “Wat heb ik nu gezegd” zei hij “naar voren, ik wil je van dichtbij bewonderen”. Ze ging twijfelend weer iets naar voren zitten, ze voelde zich erg opgelaten. Zwijgend zat ze naar het scherm te staren, in gedachten verzonken tot een stem in haar oor zei: “Je mag best tegen me praten zoals je altijd doet hoor”.

“Sorry”, zei ze. “Ik ben dit niet gewend, het voelt een beetje vreemd dat je naar me kijkt en ik jou niet kan zien”. “Vindt je het vreemd fijn of vreemd vervelend” vroeg hij. Ze was er nog niet aan uit wat ze nu precies vond hiervan. Zijn warme stem fluisterde in haar oor en beroerde haar binnenste net zoals tijdens de vorige gesprekken.

“Waarom doe je dit nu op deze manier” vroeg ze aan hem. “Omdat ik het wil” zei hij. Verder geen verklaring of een andere verantwoording gaf hij. Ze voelde zich nog steeds ongemakkelijk bij het idee dat hij haar kon zien en zij hem niet. Ze stelde zich nu kwetsbaarder op dan dat ze tot nu toe had gedaan.

“Trek je shirt eens uit, ik wil je borsten zien en ja je bh mag ook uit”. Ze schrok hiervan. Zelf aan haar borsten zitten als hij belde was 1 ding, maar ze laten zien iets heel anders. Ze was best verlegen van zichzelf en eigenlijk ook wel een beetje preuts. “Ik kan het grootste gedeelte van je borsten nu ook al zien, dus dat laatste stukje maakt ook niet meer uit” zei hij. Ze keek naar het schermpje en zag dat hij gelijk had, ze had een laag uitgesneden shirt aan waardoor haar decolleté goed tot z’n recht kwam. Aarzelend bewoog ze haar hand naar beneden om de rand van haar shirt vast te pakken. “Goed zo, mooie vrouw, ik wil je graag verder bewonderen, je ziet er zo mooi uit” zei de stem in haar oor. Op de een of andere manier liet ze zich hierdoor overhalen en trok haar shirt uit. Ze zat nu in haar bh achter de computer. “Nu de rest nog knappe, mooie dame, ik ben heel blij met wat ik zie” zei de warme stem tegen haar. Twijfelend begon ze aan de sluiting van haar bh te prutsen. Ze wilde hem eigenlijk niet uitdoen, maar ze vond het stiekem toch wel spannend en opwindend dat hij naar haar keek. Ze liet de bandjes van haar schouders afglijden, maar hield met haar hand nog wel de bh op de plaats. “Laat me alsjeblieft je borsten zien, je bent zo opwindend mooi, zo aantrekkelijk. Ik zou je graag willen ontmoeten en mijn vingers over je borst laten strelen. Van boven naar beneden, over je tepel, met de welving mee naar beneden, steeds kleinere rondjes draaiend over je borst totdat ik bij je tepelhof ben. Steeds opnieuw, totdat je me smeekt om je tepel aan te raken”.

Ze kreeg het warm en op haar gezicht verscheen een blos. Ze vond het idee dat hij haar borsten zou aanraken zo opwindend dat ze voelde dat het tussen haar benen vochtig werd. Hij zag haar blozen en besloot er een schepje bovenop te doen. Hij had eigenlijk nog niet zo ver willen gaan, maar nu de situatie zich voordeed, maakte hij daar graag gebruik van.

“Ik wil dat je jezelf aanraakt en net doet alsof het mijn handen zijn”. Ze keek vragend naar het scherm. “Ja, daar beneden” zei hij. Ze deed haar ogen dicht, haar schaamte was ze nu enigszins voorbij. Ze liet haar bh los, die naar beneden viel en streelde met haar hand over haar been. Het enige wat ze nu nog voelde was opwinding, het enige wat ze nog hoorde was zijn warme zwoele stem. Zijn stem stuwde haar naar dat warme vochtige plekje waar ze nu haar hand had liggen. Ze voelde het bloed door haar lichaam stromen en haar hart klopte sneller dan normaal. Ze raakte zichzelf aan terwijl ze haar ogen sloot, ze liet zich leiden door zijn stem, terwijl hij toekeek hoe zij zichzelf aanraakte en streelde. “Leg de telefoon maar neer en gebruik beide handen” zei hij.

Ze streelde met haar linkerhand over haar borst, over haar tepel, terwijl ze met haar rechterhand het plekje tussen haar gezwollen schaamlippen beroerde. Er ontsnapte een kreunend geluid uit haar mond. Ze merkte het niet eens. In gedachten voelde ze zijn handen haar lichaam beroeren. Een fluisterende stem door de speaker van de telefoon begeleidde haar, ze hoorde hem ook kreunen en had het gevoel dat hij aan haar zat. Zijn stem werd steeds raspender naarmate dat zij zich steeds verder liet gaan. Ze verloor de controle en zichzelf tijdens het voelen van dit genot.

Haar vingers bewogen zich steeds sneller, ze stopte eerst 1 vinger in haar binnenste, al snel gevolgd door een tweede, daarna stimuleerde ze haar clitoris weer, steeds afwisselend in een hoger tempo. Ze begon steeds oppervlakkiger te ademen terwijl ze naar haar hoogtepunt toewerkte. Ze hoorde hem harder kreunen, het idee dat hij ook aan zichzelf zat maakte haar gek van verlangen. Verlangen naar hem, om hem aan te raken, verlangen naar dat hij haar aanraakte. Ze voelde dat ze haar hoogtepunt ging naderen terwijl ze hem hoorde fluisteren dat ze mocht klaarkomen. Hij wilde haar gezicht zien als ze klaarkwam. De gedachte dat hij op het punt stond om klaar te komen duwde haar over het randje. Kreunend en zuchtend kwam ze klaar. Nog geen 20 seconden later hoorde ze hoe hij tot een hoogtepunt kwam.

Ze keek naar het scherm op de computer. Ze zag zijn gezicht verschijnen in het beeld. “Dank je wel” fluisterde hij haar toe. “Tot morgen?”. “Wie weet… misschien” zei ze voordat ze het scherm afsloot. Ze wist dat ze er morgen weer zou zitten. Ze kon hem niet weerstaan. Hij wist dit ook…

(Reeds eerder anoniem gepubliceerd op een andere site)

Advertenties

2 thoughts on “De telefoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s