Een nieuwe film

Een spannende middag zou dit worden. Nog nooit had ze zoiets gedaan. Ze had gisteren een link doorgekregen in haar email, met een boodschap er bij. “Niet openen op je werk, maar thuis”, had er bij gestaan. Nieuwsgierig als ze was, had ze de link snel doorgestuurd naar haar telefoon en stiekem toch gekeken. Het was een website over een seksshop leek het op het eerste gezicht. Maar doorklikkend op de site, kwam ze er achter dat het over een bioscoop ging. Geen gewone bioscoop, maar een erotheek. Ze kon zich er niet veel bij voorstellen, maar de plaatjes op de site spraken boekdelen.

Die avond had ze nog instructies ontvangen over de kleding die ze zou moeten dragen. Ze had wel aangegeven dat ze het eng had gevonden om daar naar toe te gaan, maar zijn geruststellende woorden hadden die angst grotendeels weggenomen. Ze zouden alleen naar binnen gaan om even te kijken en om te ervaren hoe het er in zo’n bioscoop aan toe zou gaan.

Ze trok haar kruisloze panty omhoog, een beetje bloot voelde dat wel aan, maar de instructies waren duidelijk. Daarna trok ze haar bh en jurk aan, de laatste met een diep decolleté zoals werd gevraagd. Wel raar om dit aan te doen terwijl ze alleen maar gingen kijken bedacht ze zich. Het zal wel een bepaalde dresscode zijn dacht ze er achter aan.

Snel stapte ze in de auto, er voor zorgend dat de buren haar zo niet zouden zien. Ze woonde in een nette buurt met langs haar oudere mensen en tegenover haar een jong gezin. Het laatste waar ze behoefte aan had waren gesprekken rondom haar persoon. In de auto hield ze zich netjes aan de snelheid, ze wilde zo niet aangehouden worden door de politie. Verklaar dat maar eens aan je familie.

Hij stond haar al op te wachten toen ze haar auto parkeerde vlak voor de seksshop. Niet helemaal de juiste plaats om te parkeren, maar ze hoefde in ieder geval niet ver over straat in deze outfit. Een lichte rilling trok door haar lichaam toen ze uit de auto stapte, het was best fris buiten, had ze nu toch maar een jas meegenomen. Hij liep op haar af, kuste haar op haar mond en nam haar aan haar hand mee naar binnen. Samen bekeken ze de nieuwste speeltjes langzaam verder naar de achterkant van de shop lopend. “Daar”, fluisterde hij, “is de ingang van de bioscoop”, terwijl hij naar een donkere deur wees die een beetje verborgen lag in het interieur. Ze voelden haar wangen kleuren met de gedachte aan wat er zich achter die deur afspeelde. “Het zal wel niet druk zijn”, fluisterde hij haar toe. Deze geruststellende gedachte, hielp haar om de stap te zetten samen met hem door de deur te gaan.

Het was donker binnen, er hing een scherm waarop erotische films werden gedraaid. Het zag er eigenlijk uit als een gewone bioscoop, zelfs de stoelen, maar dan kleiner. Binnen zaten er een paar mannen naar de film te kijken. Ze zag verder geen vrouwen daar, blijkbaar vonden die deze films minder leuk ofzo. Hij leidde haar naar de voorste rij in de bioscoop waar ze plaats nam op 1 van de stoelen en hij naast haar kwam zitten. Ze keek even naar het scherm, maar hij pakte haar hand en legde die in zijn kruis. Met een blos op haar wangen maakte zijn broek open en legde haar hand om zijn stijf geworden pik. Met lange halen trok ze hem langzaam af.

De deur van de bioscoop ging open, ze zag even wat licht naar binnen vallen voordat de deur weer dichtviel. Een man kwam naast haar zitten aan haar andere zijde. “Pak die van hem eens vast”, zei de stem naast haar. Ze deed wat hij vroeg, maar oogcontact durfde ze niet te maken. Ze begon hem af te trekken terwijl nu haar beiden handen gevuld waren. Opeens voelde ze handen op haar borsten. Ongemerkt was er iemand achter haar komen staan en had de ingang van haar decolleté weten te vinden. Ze streelden over haar harde tepels en kneedden haar borsten. Ze sloot haar ogen en kreunde zacht. Van de film zou ze weinig zien dacht ze in zichzelf. Terwijl ze naar adem hapte toen er hard in haar borst werd geknepen, voelde ze iets tegen haar lippen aantikken. Als vanzelfsprekend, een automatisme, opende ze haar mond.

Ze opende haar ogen terwijl de stijve pik in haar mond verdween, hij duwde hem diep in haar mond, ze voelde hem haar keel binnendringen en moest even een reflex onderdrukken. Tijd om na te denken had ze niet meer toen er nog iemand voor haar kwam zitten en zijn handen onder haar jurk liet verdwijnen. De warme handen streelden haar benen steeds verder omhoog naar de rand van haar panty. Ze streelden haar vochtige lippen. Ze voelde een vinger tussen haar lippen door naar binnen dringen. Maar ze durfde niet verder onderuit te zakken, ze was bang de waardevolle vulling in haar mond kwijt te raken.

Al snel trokken ze haar overeind en leidden haar naar een andere zaal waar onder het scherm een bankje stond. Ze wilde er beschaafd op gaan zitten, maar er werd wel duidelijk gemaakt door dwingende handen dat dat niet de bedoeling was. Een beetje twijfelend zat ze nu op handen en knieën op de bank, met haar hoofd over de leuning aan de zijkant zodat haar mond goed bereikbaar was, net als de rest…

Het duurde niet lang voordat ze de eerste vingers in zich voelde binnendringen gevolgd door een grote stijve pik. Met een ferme duw drong hij ineens helemaal naar binnen, ze voelde hoe hij haar vulde terwijl ze met haar tong likte over de eikel van een man die voor haar stond. Met haar tong verkende ze zijn hele stijve voordat hij ‘m achter in haar keel duwde.

Inmiddels had ze haar ogen gesloten en genoot ze van de handen die haar lichaam betastten en het gevulde gevoel van al haar holtes. De ene man na de andere man wisselde zich af, het ging allemaal aan haar voorbij. In een lichte roes zweefden haar gedachten naar elders. De roes was allesomvattend, ze genoot van de aanrakingen, van de ruwheid, van hoe ze haar dwongen tot dingen die ze anders niet zou doen. Hoe vaak ze klaar was gekomen, ze wist het niet meer, ze was niet meer daar met haar gedachten.

Toen ze haar ogen weer open deed, stonden er nog steeds mannen voor haar neus te wachten om gepijpt te worden. Langzaam kwam ze weer bij. Ze begon wat vermoeid te raken merkte ze.Hij kwam bij haar staan en zorgde er voor dat ze in een ander positie kon gaan zitten voordat hij bij haar naar binnendrong. Al die tijd had hij zitten kijken, terwijl andere mannen zich met haar vermaakten, maar nu was het zijn beurt. Ze keek hem aan met een dankbare blik toen hij zich in haar uit stortte.

Hij nam vervolgens haar hand en trok haar overeind. “Het is tijd om te gaan”, fluisterde hij haar toe en begeleidde haar naar de uitgang van de bioscoop. Ondertussen dat ze met hem naar buiten liep trok ze haar kleding een beetje recht, niet dat dat veel hielp, maar het ging om het idee. Eventjes kijken was iets anders geworden, maar genoten had ze wel.

Advertenties

6 thoughts on “Een nieuwe film

  1. Wat een heerlijke ervaring en wat een meeslepende manier van vertellen! Dit is de eerste blog die ik van je lees, maar absoluut niet de laatste.

    Xx, ezeltje (die geloof ik ook maar eens zo’n bioscoopje gaat opzoeken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s