Een toevallige ontmoeting

Zij zag hem staan naast zijn auto. Hij zag er netjes sportief gekleed uit. Daar hield zij wel van. Ze liep op hem af om met een smoesje in contact te komen met hem. Ze bedacht  dat ze hem het beste om de weg kon vragen. Ze deed net alsof ze te voet was en niet bekend in deze omgeving. Misschien zou hij haar wel een stukje met de auto wegbrengen.

“Mag ik iets vragen” vroeg ze hem. Hij keek haar afwachtend en vragend aan. “Weet u misschien waar het Alexander bos ligt? Ik ben hier niet bekend en weet niet precies waar ik moet zijn.” Hij keek haar aan en zei: “u kunt daar het beste de bus naar het station nemen, daar kunt u overstappen”.

Dit ging niet volgens plan. Ze keek hem een beetje smekend in zijn ogen en zei: “Ik heb erge haast. Is er geen andere manier om daar te komen? Kunt u mij niet een stukje die kant op brengen?” Hij zuchtte, eigenlijk had hij daar niet zo heel veel zin in. Hij was net thuis. Maar ze zag er wel aardig uit en had een zo’n smekende blik die hij eigenlijk niet kon weigeren. “Ik zal je brengen” zei hij. Hij opende het portier en zij stapte in. Snel liep hij om naar de bestuurderszijde  en ging in de auto zitten.

Hij startte de auto en reed richting het bos. “Nu moet je toch eens vertellen wat je daar in dat bos moet doen en waarom je zo’n haast hebt” vroeg hij. Zij keek hem geheimzinnig glimlachend aan. Hij keek naar haar en wat hem opviel waren haar mooie volle zachte lippen terwijl ze glimlachte. Ze knipperde met haar ogen terwijl hij zijn blik schielijk afwendde en zijn ogen op de weg gericht hield.

Zij liet haar hand achteloos langs haar lichaam hangen terwijl ze ‘per ongeluk’ langs zijn bovenbeen streek. Hij merkte dat hij deze aanraking niet geheel onprettig vond. Vanuit haar ooghoeken bestudeerde ze zijn reactie en vond het tijd om een stapje verder te gaan. Ze bewoog haar arm en hand weer richting zijn bovenbeen om er per ongeluk weer langs te strijken.

Hij had haar beweging echter gezien en pakte haar hand vast en legde die op zijn bovenbeen. Deze uitnodiging kwam voor haar onverwacht maar als zeer gewenst. Zij streelde over zijn bovenbeen langzaam naar boven. Ze waren nu bijna bij het bos. Ze voelde de spanning toenemen tussen hen. Hij nam de laatste afslag en reed de parkeerplaats bij het bos op welke nagenoeg verlaten was.

Ze draaide haar gezicht naar hem toe en zei “dank je wel dat je mij helemaal naar hier hebt gebracht, hoe kan ik je bedanken?” Hij draaide zijn hoofd naar hem toe. Zij maakte hier gebruik van door haar lippen op die van hem te zetten en hem te kussen. Haar hand streelde nu over de binnenkant van zijn bovenbeen. Zij maakte zijn gordel los en legde haar hand op de voorkant van zijn broek. Ze voelde een bolling terwijl  ze hem in zijn ogen keek.

Snel voordat hij zich kon bedenken zette ze haar mond weer op die van hem en maakte met haar handen zijn broek los. Haar handen gleden in zijn broek en maakte wat meer ruimte. Een zucht ontsnapte uit zijn mond, terwijl ze voorover boog met haar hoofd naar beneden. Haar tong vond zijn gezwollen mannelijkheid en omwikkelde die al zachtjes er op zuigend. Ze nam hem steeds dieper in haar mond en hoorde hem kreunen. Ze voelde dat hij heel erg opgewonden was en dat het niet lang kon duren voordat hij klaar zou komen.

Ze stopte plotseling, maakte zijn broek dicht en zei “ik wil dat je met me meekomt het bos in”. Hij deed wat zij van hem verlangde en stapte uit de auto. Zij trok hem mee aan zijn hand naar een open plek een stuk verder in het bos.

Daar kuste hij haar, sloeg zijn armen om haar heen en trok haar dicht tegen zich aan. “ Ga verder met waar je mee bezig was” zei hij uitnodigend.  Zij maakte zijn broek weer open en wilde weer voor hemneerknielen. Hij was nog steeds opgewonden, maar had zich intussen bedacht. Zijn handen schoten onder haar strakke shirt en pakten haar borsten vast. Haar borsten voelden klein maar stevig aan. Hij kneedde ze en hoorde haar zachtjes zuchten. Haar handen pakten zijn billen vast en ze trok hem dichter naar haar toe.

“Neem me” fluisterde ze in zijn oor. Hij trok haar rok omhoog en tastte met zijn hand naar het ontbrekende slipje. Blij verrast  duwde hij haar tegen een boom. “Draai je om” zei hij. Gewillig deed ze wat hij vroeg. Ze voelde hem van achter in zich glijden, diep, warm en groot. Hij greep haar borsten vast en stootte hard in haar. Zij kreunde van genot. Hij ging steeds harder en sneller stoten, terwijl zij gillend klaar kwam. Hierdoor aangemoedigd stootte hij nog een paar keer en kwam zuchtend en kreunend in haar klaar.

“Ik heb van mijn ouders geleerd dat ik geen onbekenden mee mag nemen in de auto” zei hij, terwijl hij zijn kleding fatsoeneerde.  “ Als je weer een lift nodig hebt, dan bel je mij maar, jij bent een uitzondering” zei hij. Hij draaide zich om en liep terug naar de auto.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s