Een warm bad

Vol spanning keek ze naar haar scherm, wachtend op een berichtje van hem. Ze had de opdracht gekregen om vanavond vrij te houden. Tijdens het contact wat ze met hem zou hebben was contact met anderen, op wat voor wijze dan ook, niet toegestaan. Ze wist dat hij het prettig vond om haar voor hemzelf te hebben, de volledige aandacht. Ze genoot er van zijn wensen te vervullen en aan hem tegemoet te komen maar ze kreeg er ook zoveel voor terug. Mensen die het niet zelf zouden ervaren zouden het ook niet snappen, dat was haar inmiddels duidelijk geworden door de reacties die ze soms kreeg. Jammer, ze wisten niet wat ze misten.

Ze zag het scherm oplichten. “Ben je alleen?” stond er. Ze beantwoordde de vraag met “ja”. “Ben je met iemand anders ook nog online?” zag ze in haar beeldscherm verschijnen. Hierop antwoordde ze ontkennend. “Ik wil dat je je gaat omkleden, trek je kousen aan en jarretels, een strak zwart jurkje en hoge hakken schoenen. Laat het me weten wanneer je klaar bent, dan neem ik contact met je op. O, ja en geen slipje aan trekken!”. Ze las het berichtje twee keer goed door alvorens ze snel naar haar slaapkamer liep om zich om te kleden.

Honderden gedachten dwarrelden er door haar hoofd. Wat zou hij nu weer van plan zijn, wat wil hij dat ik hierna ga doen, zou hij willen dat ik ergens naar toe ga of plaagt hij me nu gewoon. Ze vond het spannend om niet te weten wat er ging komen en toch hield het haar bezig, haar gedachten aan de gang. Ergens vond ze het wel opwindend om zich helemaal voor hem op te doffen, om kousen aan te trekken die ze normaal gesproken niet erg snel zou dragen en dan nog wel zonder slipje onder een kort jurkje….

Toen ze zich had omgekleed haastte ze zich naar beneden. Ze wilde hem niet onnodig lang laten wachten. Ze meldde zich bij hem met een berichtje dat ze klaar was met omkleden. “mooi zo” was het antwoord. “Haal uit de brievenbus het pakketje wat er in zit, zet de buitendeur op een kier en doe de inhoud van het pakje om”. Pakketje? brievenbus? Nerveus keek ze om zich heen. Ze schrok een beetje, hoe was hij aan haar adres gekomen, hij zou toch niet ergens buiten staan? Een beetje eng vond ze het wel.

Het scherm lichtte op van haar telefoon. Een berichtje… “Ben je bang geworden? Dat is niet nodig, er gebeurd niks wat jij niet wilt. Als je iets niet wilt dan zeg je gewoon ‘stop’. ” Ze twijfelde… hij kon nu wel zeggen dat hij zou stoppen als zij dat wilde, maar ze bleef het een eng idee vinden. Ze keek even door de gordijnen naar de oprit van de buren. De auto stond er dus ze waren thuis. Mocht er wat zijn dan was ze daar zo.

Een beetje gerustgesteld door haar eigen actie, liep ze naar de voordeur en zette deze op een kiertje. Daarna viste ze een dikke envelop uit de brievenbus en liep terug naar de woonkamer. Hoewel de envelop dik aanvoelde was hij niet zwaar. Zorgvuldig opende ze de envelop. Haar vingers streelden over het zachte satijnen zwarte stof. Het was een blinddoek. Ze hield ‘m voor haar ogen en knoopte ‘m achter haar hoofd dicht. Ze stond nu midden in de kamer met een blinddoek voor. Voor haar gevoel zag het er een beetje lachwekkend uit, ze wist ongeveer waar haar meubels stonden maar was toch een beetje gedesoriënteerd. Ze had beter kunnen gaan zitten bedacht ze, toen ze opeens voetstappen in de gang hoorde.

Ze hoorde de voordeur dicht gaan en de voetstappen kwamen steeds dichterbij. Ze stopten vlak bij haar. Ze voelde zich wat ongemakkelijk maar tegelijkertijd was het ook heel erg opwindend om niet te weten wat er ging gebeuren.

“Wow” mompelde een warme volle stem vlakbij haar. Het geluid van zijn stem stelde haar enigszins gerust. De voetstappen maakten een rondje om haar heen, nog steeds op gepaste afstand. “Ik ga je nu aanraken” zei de stem, “als je wilt dat ik stop, dan zeg je gewoon ‘stop’. Net zoals we hebben afgesproken.” De voetstappen kwamen dichterbij. Ze kon zijn warmte, die van zijn lichaam afstraalde nu voelen.

Een hand streelde door haar haar, over haar rug naar beneden en bleef liggen op haar onderrug. Hij kwam dichter tegen haar aan staan, in haar gedachte kon ze zijn borst nu bijna tegen haar rug aanvoelen. Zijn hand haalde hij weg van haar rug en liet hij op haar schouder rusten. Zijn andere hand streelde over haar buik. Hij trok haar nu naar zich toe, tegen hem aan, zodat ze met haar rug tegen zijn borst leunde. “Alles nog goed?” fluisterde hij zacht in haar oor. Bijna onmerkbaar knikte ze.

Zijn aanrakingen waren prettig en ze merkte dat ze er van genoot. De hand die op haar schouder had gelegen streelde nu aan de voorzijde langzaam naar beneden. Ze hield haar adem in op het moment dat hij bij haar borst aankwam. Hij liet zijn hand op haar borst rusten terwijl nu zijn andere hand zich langzaam naar beneden streelde over haar bovenbeen naar het randje van haar jurk. Zijn vingers beroerden nu haar bovenbeen en kropen langzaam naar de kanten rand van haar kous waar ze stopten. Zacht masseerde hij met zijn andere hand haar borst. Overweldigd door de opwinding wankelde ze een beetje. Gelukkig hield hij haar goed vast en kon ze tegen hem aan steunen. Zijn hand die op haar been lag, kroop langzaam langs de kanten rand omhoog en streelde nu haar naakte huid boven de kous. De hand voelde warm en zacht aan terwijl deze verder naar boven streelde. Ze beroerden de binnenzijde van haar bovenbeen steeds verder naar boven. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond toen ze zich realiseerde dat ze geen slip droeg.

Ze ging helemaal op in de strelingen, dat ze niet had gemerkt dat hij haar jurkje aan de achterzijde had open geritst totdat ze zijn warme hand op haar naakte rug voelde. Zacht strelend en haar rug liefkozend verplaatste de hand zich naar voren. Zijn vingers cirkelden rondom haar tepel. Zijn hand kroop verder naar boven en raakten haar schaamlippen aan. Een rilling van opwinding trok door haar lijf toen zijn vinger langzaam tussen haar lippen door gleed. Tegelijkertijd kneep hij hard in haar tepel. Een gilletje ontsnapte uit haar mond.

Hij duwde zijn vinger verder naar binnen en haalde hem er langzaam weer een stukje uit. “Mmmm” hoorde ze hem goedkeurend in haar oor zeggen. Zijn vinger bewoog nu wat sneller op en neer terwijl hij zijn lippen in haar nek zette. Zijn tong beroerde de gevoelige huid van haar hals. Terwijl hij weer in haar tepel kneep volgde er een tweede vinger naar binnen. Ze gooide haar hoofd ter overgave naar achteren en liet zich meevoeren op het ritme dat hij aangaf met zijn vingers. Hij beet zacht in haar nek, maar ze merkte het niet eens.

Haar hoofd was helemaal leeg, ze voelde alleen nog maar, genoot alleen nog maar en was zich nergens meer van bewust behalve van het fijne gevoel van zijn aanrakingen, het genot… Tijd en ruimte verdwenen en de golf van genot werd alleen maar hoger. Net als eb en vloed kwam de golf van opwinding aanrollen, nam steeds een stukje meer mee zoals de spanning die zich opbouwde in haar lichaam. Hongerig naar extase, naar ontlading geschonken door hem.

Haar ademhaling werd dieper en sneller, zijn bewegingen directer en ruwer. Ze kon zich niet veel langer beheersen. “Laat je gaan” zei hij in haar oor, “doe het voor mij, doe het nu.”Het was net alsof ze op die woorden had gewacht, ze werd overvallen door het orgasme. Schreeuwend kwam ze klaar terwijl ze stond te trillen op haar benen. Hij sloeg zijn armen om haar heen en hield haar stevig vast.

Daarna leidde hij haar naar de keukentafel. “Leun hier maar even tegenaan” zei hij. Hij kwam voor haar staan terwijl hij haar op de keukentafel tilde. “Alles nog goed?” vroeg hij. Ze knikte naar hem. “Vind je het goed dat we verder gaan?” Een resolute “ja” kwam er uit haar mond. Hij spreidde haar benen waarna hij er tussen ging staan. Hij trok haar aan haar waardoor ze haar hoofd naar achteren bewoog, zijn hand volgend. De vingers van zijn hand streken over haar gezicht, haar wangen, haar lippen en haar hals. Daarna trok hij het bovenste gedeelte van haar jurk uit waardoor haar grote borsten goed zichtbaar waren voor hem. Hij kuste haar borsten en zijn tong draaide rondjes rondom haar hard geworden tepels. Ze steunde met 1 hand op de tafel terwijl ze haar andere hand op zijn hoofd liet rusten en hem zacht streelde. Hij ging weer rechtop staan en kuste haar lippen. Zij legde een arm om zijn middel en trok hem nog dichter naar haar toe.

“Wil je meer?” vroeg hij. De glimlach op haar lippen verraadde haar. “Kom het maar halen” plaagde hij haar… Zij maakte de knoopjes van zijn broek los en haar hand gleed naar binnen. Ze hoorde hem kreunen en ze moest stiekem glimlachen. “O, jij vind het grappig” zei hij, “wacht maar…”. Hij duwde zijn broek wat verder naar beneden en zette zijn gezwollen lid tegen haar schaamlippen. “Je kunt het krijgen zoals je wil…”. Plots duwde hij zijn lid naar voren, bij haar naar binnen, zonder waarschuwing. “Sla je benen om me heen” zei hij. Ze deed wat hij van haar vroeg. Hij pakte haar billen vast en stootte naar voren, hard en ruw. “Dat zal je leren” zei hij terwijl hij in haar billen kneep. Ze moest zich nu met 2 handen ondersteunen om niet naar achter te vallen. Hij trok zich een beetje terug en stootte weer, opnieuw en opnieuw. Hij vulde haar met opwinding en verlangen. Hij sabbelde aan haar borsten, beet op haar tepel terwijl de spanning zich in haar lijf weer opbouwde. Ze kreunde bij elke stoot harder en harder. Ook hij begon steeds harder te kreunen en sneller te stoten. Hij beet harder en wilder in haar tepels. Opeens gromde hij “Nu komen!” Met een snelle beweging stootte hij nogmaals diep in haar terwijl ze beiden tegelijkertijd hard kreunend klaar kwamen.

Hij leunde voorover tegen haar aan op de tafel. Na hijgend fluisterde hij met een raspende stem “over 5 minuten mag de blinddoek af”. Ze lag achterover op de tafel nog na te genieten. Hij trok zich terug en maakte zijn broek weer vast. Daarna hoorde ze zijn voetstappen verdwijnen de gang in.Na 5 minuten deed ze de blinddoek af, gleed van de tafel af en probeerde haar jurk weer in model te krijgen. Ze zag vanuit haar ooghoek het scherm van haar telefoon oplichten. Een bericht… “Neem lekker een warm bad, je hebt het verdiend”.

 

Advertenties

One thought on “Een warm bad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s