Fysiotherapie

Na een week van rugpijn had hij toch maar een verwijzing gehaald bij de huisarts. Normaal gesproken ging zijn rugpijn vanzelf weer over na een tijdje, maar nu bleef hij aanhouden. Enigszins gefrustreerd zat hij nu bij de fysiotherapeut. Het was eigenlijk de eerste keer dat hij daar naar toe ging en hij wist niet wat hij er van moest verwachten. Hij zou wel oefeningen krijgen voor zijn rug die hij thuis zou moeten doen. Veel meer stelde hij zich er ook niet bij voor.
In de praktijk werd hij netjes ontvangen door de receptioniste die hem aanwees waar hij mocht gaan zitten, nadat zijn gegevens en die van de zorgverzekeraar waren verwerkt in het systeem. Gelukkig was hij goed verzekerd dacht hij bij zichzelf.
Verveeld bladerde hij door een boekje wat in de wachtkamer lag. Zou het erg lang duren vroeg hij zich af. Met zijn gedachte zat hij alweer op zijn werk waar nog flinke stapels op hem lagen te wachten.

Na ongeveer 10 minuten werd hij ingeseind door de receptioniste dat hij zich kon melden bij kamer 3. Hij legde het boekje weg, stond enigszins moeizaam op en liep de gang in. Het was vrij rustig op dit moment van de dag. Hij zag geen andere patiënten in ieder geval. Misschien dat het maar een kleine praktijk was, mijmerde hij in gedachten.
Hij opende de deur. De fysiotherapeut stond met de rug naar hem toe. Het was een ruimte waar allemaal materiaal stond om oefeningen te doen. Er stond een bureau met diverse flesjes. Misschien olie of crème dacht hij bij zichzelf. Het zag er allemaal nogal klinisch ingericht uit.
Hij hoorde iets van schoenen uit en shirt uit, terwijl een vinger gebaarde richting de stoel net naast de deur. Hij draaide zich om, trok zijn schoenen en shirt uit en hing deze over de stoel.Voor de zekerheid trok hij ook zijn goede broek uit. Hij wilde niet dat deze vies zo worden.

Inmiddels had de fysiotherapeut zich omgedraaid. Hij nam haar van top tot teen op. Wat een mooie vrouw dacht hij bij zichzelf. Dat had hij niet verwacht. Ze had bruin golvend haar tot op haar schouders, groene stralende ogen en een uitstraling waar hij bijna van achterover viel. Ze droeg een witte doktersjas, waaronder zich een behoorlijke boezem bevond kon hij zien aan de welvingen van de jas. Onder de jas kon hij nog een klein randje zien van een zwarte rok of jurk die ze droeg. Eigenlijk had hij verwacht dat hij een mannelijke fysiotherapeut zou hebben, maar hier kon hij wel mee leven, dit overtrof zijn verwachtingen en maakte zijn humeur een heel stuk beter.
Als hij dit eerder had geweten, was hij misschien wel eerder naar fysiotherapie gegaan.

Meneer, zei ze. Blijft u daar staan staren of kunnen we beginnen vroeg ze geamuseerd. Blijkbaar wist ze heel erg goed wat voor uitwerking ze op mannen had en was ze gewend om daarmee om te gaan.
Wilt u daar plaats nemen? Ze wees naar een soort onderzoekstafel met een uitsparing er in, aan een van de zijden. Hij ging op de tafel zitten.
Meneer ik ga u even een paar vragen stellen terwijl ik uw rug onderzoek. Ze vuurde een aantal vragen op hem af waarop hij snel en kort antwoord gaf. Ondertussen duwde ze op bepaalde plaatsen op zijn bovenrug. Afhankelijk van zijn reactie die ze van zijn gezicht aflas en de aanspanning van zijn rugspieren duwde ze op andere plaatsen harder of zachter.

Meneer u mag nu op uw buik gaan liggen zei haar stem gebiedend. Hij deed wat ze vroeg.
Ze kwam naast hem staan. Ze pakte een flesje massageolie en wreef wat op haar handen om het te verwarmen.
Vervolgens smeerde ze het zorgvuldig over zijn schouders uit. Hierna herhaalde ze dit ritueel om nu ook zijn bovenrug in te smeren. Voorzichtig begon ze zijn nek en schouders te masseren. Eerst zacht met de muis van haar duim om te voelen waar de knopen en pijnpunten zaten. Dan iets harder. Met haar duimen zette ze iets meer kracht. Vanuit het midden van zijn rug naar de buitenkant toe, van beneden naar boven en rondjes draaiend. Het voelde onwennig aan om zo gemasseerd te worden, maar haar handen waren sterk en vaardig. Al snel voelde hij zichzelf ontspannen.
Na zijn schouders is eerst zijn nek aan de beurt. Met haar hele hand wrijft ze de olie uit en laat haar vingers het werk doen. Dan legt ze een handdoek over zijn nek en schouders om zijn spieren warm te houden. Ze pakte nog wat olie, warmt deze op en begint zijn onderrug te masseren. Haar vaardige vingers en handen maakten dat hij zich helemaal ontspande en genoot van haar aanrakingen. Haar handen gleden lager en lager. Ze voelde dat hij even zijn adem inhield. Ze kon het daardoor niet nalaten stiekem haar handen iets verder dan eigenlijk nodig is te laten afzakken naar zijn billen.

Meneer, uw rug is klaar meldde ze. Hij draaide zich om en ging op zijn rug liggen. Verbaasd keek ze hem aan.
Mevrouw, ik heb ook nog last van een borstspier grijnsde hij. Ze kon een quasi boze lach nauwelijks onderdrukken en schudde even haar hoofd glimlachend op en neer.
Ze pakte weer wat olie en verwarmde deze tussen haar handen. De handdoek legde ze over zijn buik. Met haar zachte warme handen masseerde ze zijn borst. Dit keer niet met haar hele hand maar met haar vingers. Plagend trok ze sporen met de olie over zijn lichaam. Rondom zijn tepelhof. De tepel zelf raakte ze niet aan. Ze hoorde dat hij af en toe zijn adem inhield als ze vlakbij zijn tepel kwam. Plagend liet ze dan haar vingers dan de andere kant op gaan.

Hij strekte zijn hand uit en streelde over haar billen. Een kleine rilling trekt door haar lijf en er verscheen een ondeugende lach op haar gezicht. Ze voelde dat hij zijn hand op haar billen liet rusten en deze streelde. Wacht maar ondeugende man, ik zal jou nog wat plagen dacht ze bij zichzelf. Haar handen gleden onder de handdoek die over zijn buik lag. Ze had deze expres niet verplaatst. Ze draaide rondjes met haar vlakke hand om zijn navel heen. Afwisselend met haar vingers, waarbij ze af en toe ‘per ongeluk’ zacht haar nagels gebruikte. Hij zag haar reactie en kneep zachtjes in haar billen.
Tergend langzaam zakken haar handen verder naar beneden. Hij verplaatste zijn hand naar haar heup. Hij kreunde zacht onder haar plagende aanraking. Ze zag de handdoek wat omhoog komen door zijn erectie.
Ze voelde hem onrustig bewegen terwijl haar handen afzakten. Plots voelt ze zijn hand zich verplaatsen naar haar heup en buik en haar daar streelden. Haar handen zaten tot aan haar ellebogen nu onder de handdoek. Ze beroerde zijn heupen met haar vingers en voelde dat hij zijn heupen op en neer bewoog. Haar handen gleden over zijn warme en glibberige huid van de olie verder naar beneden, waarna haar handen op zijn bovenbeen terechtkwam. Haar masserende bewegingen gingen langzaam over in strelingen, licht en zacht. Ze streelde over zijn bovenbenen aan de bovenzijde naar beneden. Aan de binnenzijde weer omhoog. Ze stopte iedere keer net voordat ze helemaal boven was.
Hij lag met zijn ogen gesloten op de massagetafel en bewoog nu heel zijn onderlichaam hopend op een intieme aanraking met haar hypnotiserende handen.
Ze voelde zijn huid branden onder haar handen, onder haar vingers. Zijn heupen bewogen onbewust, hopend op een aanraking van zijn intieme plekken door haar vingers. Langzaam bewogen haar vingers zich weer naar boven over de binnenzijde van zijn benen.
Zijn hand ging van haar buik naar boven en stootte tegen de onderkant van haar geweldige borsten aan. In trance omvatte hij haar borst en kneep er zachtjes in.
In een automatisme pakt hij haar borst vast. Ze was nu gefocust op het gevoel van zijn warme stevige hand op haar borst, waardoor ze niet in de gaten had dat ze nu over zijn ballen streelde. Ze voelde een golf van opwinding door haar lichaam trekken. Wat doet hij toch met me, dacht ze…
Ze streelde zijn ballen, kneep er zachtjes in en voelde zijn opwinding stijgen, zijn hand sloot zich strakker rondom haar borst. Zijn duim zocht haar hard geworden tepel. Hij wreef er even over en hoorde haar ademhaling zwaarder worden. Zijn hand ging omhoog, langs haar borstbeen, langs haar hals naar haar kaak. Hij pakte deze vast en wreef met zijn duim over haar lippen. Daarna duwde hij met zijn duim op haar lippen.
Ze voelde dat ze zelf flink opgewonden was geworden van deze onverwachte aanrakingen. Ze voelde het vochtig worden tussen haar benen. Hij trok haar hoofd iets naar beneden. Ze boog mee voorover en kuste zijn borst. Daarna omsloot haar mond zijn tepel. Ze zuigde er aan, speelde er mee met haar tong.
Ze voelde zijn hand zich verplaatsen naar haar been. Ze was nu wel heel nat aan het worden. Zijn hand gleed naar de binnenzijde van haar been. Daar liet hij hem even rusten. Haar handen streelden zijn onderbuik. Haar mond volgde haar handen naar beneden. Plots trok hij de handdoek weg en zijn volle erectie sprong omhoog!Ze zag zijn grote erectie. Ze likte met haar tong over het puntje van zijn erectie. Voorzichtig en beheerst zuigde ze zijn eikel naar binnen in haar mond. Haar tong streelde het topje van zijn eikel. Ze voelde hem kloppen in haar mond.
Zijn hand gleed langs de binnenkant van haar been omhoog en stoot nadrukkelijk tegen haar klamme kruis. Zijn duim streelde haar kruis door de stof van haar broek heen.

Ze kreunde zacht, terwijl ze onwillekeurig naar voren schoot met haar hoofd waardoor zijn erectie dieper in haar mond terecht kwam. Hij legde een hand op haar hoofd, greep stevig in haar haren en duwde haar verder over zijn erectie heen. Zijn erectie zwol nog verder op in haar mond.
Hij voelde een golf van opwinding door zich heen gaan toen hij met zijn duim de dunne natte stof van haar slipje met daaronder haar gezwollen schaamlippen voelde. Hij duwde tegen de stof en duwde die langzaam tussen haar lipjes
Met zijn andere hand duwde hij haar hoofd wat dieper over zijn erectie heen en draaide haar haren in zijn hand tot hij haar hoorde kreunen van de pijn.
Zijn duim schoof langs haar slipje, tussen haar lipjes door in haar fluweelzachte, vochtige vagina.

Hij trok haar hoofd van zijn kruis weg, naar zijn gezicht toe en tongde haar dwingend en vurig. Zijn duim maakte plaats voor twee vingers en zijn duim masseerde haar klitje. Nu duwde hij drie vingers naar binnen, terwijl hij haar diep vingerde. Zijn tong drong diep in haar mond door en zijn kussen werden nog vuriger. Met zijn andere hand kneep hij hard in haar borst. Hij zocht haar tepel en met zijn wijsvinger en duim kneep hij hier in. Hij genoot van haar opwinding en voelde het vocht over zijn hand lopen. Hij voelde haar opwinding en vermoedde dat ze net op het randje zat. In een opwelling duwde hij een vierde vinger bij haar naar binnen.
Ze slaakte een kreun terwijl ze hem nog aan het kussen was. Een siddering van genot was voelbaar door haar hele lichaam. Het was net alsof ze onder stroom was gezet. Trillend op haar benen kwam ze klaar. Ze moest zich aan de massagetafel vastgrijpen om niet door haar knieën te zakken.
Hij schoof haar slipje terug en ging rechtop op de massagetafel zitten. Zonder om te kijken liep hij naar de stoel en kleedde zich aan.

Ze hield zich nog steeds vast aan de massagetafel toen hij de kamer wilde verlaten.
Vergeet u niet een afspraak te maken voor volgende week, mompelde ze…

opgedragen aan iemand met rugklachten…

Advertenties

2 thoughts on “Fysiotherapie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s