Het hotel

Het was een mooie avond. Ik stond te wachten op hem bij het hotel, in de lobby. Hij was laat, dat was ik niet van hem gewend. We hadden elkaar eerder online gesproken en hij was altijd heel stipt in zijn afspraken. Dit had geleid tot deze ontmoeting.

Hij had een foto gestuurd, zodat ik wist hoe hij er uit zag. Snel keek ik op mijn telefoon op ik nog een berichtje had gemist. Op datzelfde moment voelde ik een hand op mijn schouder. Ik keek op en zag de meest mooie ogen die ik ooit had gezien.

In eerste instantie had ik niet in de gaten dat hij dit was… Hij boog zich voorover en kuste me op mijn mond. Wat een heerlijke zachte en warme lippen had hij. Een beetje trillend op mijn benen, sloeg hij een arm om me heen en nam me mee naar binnen.

We zouden gezellig wat kletsen en wat drinken samen. Maar ik merkte dat ik verlangde naar meer… meer dan die kus, meer dan die hand op mijn schouder. Ik keek in zijn ogen en zag hetzelfde verlangen. We zouden niet lang in de lobby zitten.

De spanning was duidelijk merkbaar toen zijn hand de mijne raakte terwijl hij mijn drankje aangaf. We keken elkaar aan en zwegen. Tegelijkertijd zetten we onze drankjes weg. Hij pakte mijn hand en trok me mee, richting de lift.

Het wachten op de lift duurde een eeuwigheid, tenminste zo leek het. De deuren gingen open en we stapten naar binnen. Toen de liftdeuren zich sloten, duwde hij me tegen de wand van de lift. Hij pakte mijn handen en hield deze vast op de wand langs mijn hoofd.

Zijn mond op de mijne, wat ruwer en directer als de eerste zoen. Zijn lichaam tegen de mijne geduwd tegen de wand. Ik kon geen kant op maar wilde dat ook niet. Ik wilde hier zijn, van hem genieten.

De lift was bijna op de verdieping waar mijn kamer was. De deuren openden zich. Hij greep mijn pols en trok me mee naar buiten. Ik voelde zijn lippen nog branden op die van mij. Ik ging hem voor naar de kamer, terwijl hij een arm om mij heen had geslagen en over mijn zij streelde. Zacht maar toch dwingend. Hij trok de sleutelkaart uit mijn hand en opende de deur voor mij.

Ik liep naar binnen terwijl hij naar binnenstapte en de deur sloot. Ik stond midden in de kamer toen hij op me afliep. Hij pakte mijn kin vast en keek me strak aan in mijn ogen. Hij duwde zijn mond weer tegen de mijne. Ik wilde meer van hem, die blik in zijn ogen wond mij op.

Ik sloeg mijn armen om hem heen. Maar die duwde hij weg. Ik wilde hem graag aanraken, verlangde er naar zijn warme huid tegen die van mij te voelen, maar ik mocht het niet, hij liet het niet toe…

Hij duwde mijn armen achter mijn rug tegen de muur. Vervolgens streelde zijn hand over mijn been en verdween onder mijn jurkje. Ik kreunde van opwinding en verlangen. Zijn hand stopte net voor mijn kruis en bleef daar liggen. Zijn andere had masseerde mijn borst. Mijn verlangen om hem aan te raken werd alleen maar groter en groter hierdoor.

Ik wilde dat hij me aanraakte. Ik probeerde mijn been zo te verplaatsen zodat zijn hand zou verschuiven, helaas zonder resultaat. Hij bemerkte mijn poging en er speelde een glimlach rond zijn mond. Hij haalde zijn hand onder mijn jurk uit.

Hij maakte met 1 hand zijn eigen bloes los. Deze viel achteloos op de grond. Ik keek naar zijn ontblote bovenlichaam. Mijn handen waren nog steeds op mijn rug, ik kon hem niet aanraken terwijl ik dit wel graag wilde.

Hij trok de bandjes van mijn jurk van mijn schouders af. Mijn bh was nu zichtbaar. Hij zoende me terwijl hij me bij mijn schouders pakte. Hij trok me van de muur af waardoor ik mijn handen en armen weer kon gebruiken.

Voordat ik de kans kreeg duwde hij me op het bed. Met mijn armen onder mijn rug. Gek werd ik er van, ik wilde hem aanraken maar het kon niet. Hij ging bovenop me zitten en maakte zijn broek los. Hij zette zijn handen naast mijn hoofd. Hij fluisterde in mijn oor “als je lief bent mag jij me straks ook aanraken”. Ik probeerde mijn armen onder mijn rug uit worstelen. Maar zijn gewicht hield mij goed op mijn plaats. “Zo doen we dat niet” zei hij. Het deed mijn verlangen alleen nog maar meer aanwakkeren. Het was frustrerend en heerlijk tegelijk.

Hij zette zijn handen op mijn schouders en ging van me af. “Nu mag je me aanraken” zei hij terwijl hij naast het bed ging staan. Ik keek hem aan in zijn ogen. Mijn verlangen om hem aan te raken was groot. Ik schoof naar het randje van het bed. Terwijl hij was gaan staan was zijn broek al afgezakt. Hij stond nu bloot voor me. Ik strekte mijn hand uit naar zijn heup. Maar hij was me voor en duwde mij weer achterover op het bed.

Hij stroopte mijn jurkje omhoog en ik voelde zijn erectie tegen mijn gezwollen lippen aanduwen. Hij keek mij in mijn ogen zonder wat te zeggen. Hij leunde voorover zich met z’n hand ondersteunend op het matras. Mijn hand raakte zijn borst aan, mijn andere hand zijn billen.

Het was net alsof hij op dit teken had gewacht. Tussen mijn gespreide benen stootte hij zijn erectie ineens naar binnen. Het was alsof mijn lichaam van binnen explodeerde. Alles kwam op hetzelfde moment samen. Ik genoot er van. Hij kwam bovenop mij liggen, terwijl hij diep in mij stootte. Ik kreunde van genot. Mijn nagels lieten sporen na op zijn rug.

Hij rolde op zijn rug, mij nog vasthoudend zodat ik bovenop kwam te zitten. Ik ging recht boven op hem zitten en bewoog mijn heupen langzaam op en neer. Ik streelde zijn borst, kuste zijn mond. Hij had zijn handen op mijn borsten gelegd. Hij streek met zijn vinger tergend langzaam over mijn harde tepel. Een rilling ging door mijn lijf van genot. Hij zag dit en een glimlach verscheen om zijn mond. Hij stopte zijn vinger in mijn mond. Ik zoog ‘m naar binnen en streelde zijn vinger met mijn tong.

Hij trok zijn vinger uit mijn mond en ging er mee over mijn harde tepels. Ik dacht dat ik gek werd. Ik hoorde hem kreunen, toen ik mijn spieren in mij aanspande. Ik voelde zijn opwinding toenemen en voerde het tempo waarmee ik mijn heupen bewoog verder op. Ik voelde mijn opwinding nog verder toenemen, een kreunend geluid verliet mijn mond. Hij zat zo diep in mij en ik was zo nat.

Nog iets sneller bewoog ik mijn heupen, zijn kreunen en zuchten werd harder. Ik voelde de spanning in mij nog verder toenemen. Zijn handen knepen in mijn borsten, nu harder dan toen straks. Hij spande zijn spieren aan, zijn nagels boorden zich in mijn huid van mijn borst. Hij duwde zijn heupen omhoog, nog dieper in mij. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen en riep tegen hem dat ik het niet meer kon volhouden. Hij bewoog zijn heupen mee en duwde zijn erectie harder en dieper in me. Ik kwam hard kreunend klaar terwijl hij nog 2 keer hard in mij stootte en in mij klaar kwam.

Trillend van genot trok hij me naar hem toe. Ik kuste zijn mond terwijl hij het dekbed over ons heen trok. Samen nagenietend lagen we tegen elkaar aan in elkaars armen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s