Het raam

Net terug van vakantie en dan zo’n grote stapel werk. Ik zat na te denken op mijn bureau stoel hoe ik het zou gaan aanpakken. Mijn collega’s waren al naar huis, het was half 6 en ik had het grootste gedeelte van de dag in vergadering en overleg gezeten. Ik moest mijn email nog doorspitten voordat ik kon gaan. Ik was een beetje duf en slaperig geworden van de vergaderingen waarbij ik vooral had zitten luisteren naar de nieuwste wetenswaardigheden. Even wat frisse lucht leek me een goed idee.

Ik werkte op de eerste verdieping dus de ramen konden niet heel erg ver open. Het waren van die schuiframen die typisch waren voor de kantoorgebouwen in de buurt. Voor het raam hingen van die plastic lamellen die altijd dicht waren doordat de zon op het gebouw scheen. Als ik op een hogere verdieping had gezeten hadden de ramen maar op een kiertje open gekund. Dit in verband met veiligheidsredenen. Schijnbaar was het kantoorleven voor sommige mensen te saai.

Ik opende het raam. Een zwoele maar toch nog wel warme bries blies naar binnen. Wat een lekker weer was het buiten toch. Ik besloot even ook nog maar wat te drinken te halen in de kantine. Hier was ook niemand meer aanwezig, gelukkig stonden er automaten. Ik wierp in gedachten wat geld in en koos voor een light frisdrank. Niet erg gezond maar voor vandaag moest ik het er maar mee doen.

Ik liep terug naar mijn werkplek en opende de mail. Diverse berichten van leveranciers, die printte ik uit en legde ze even apart. Verschillende emails met reclame, deze verwijderde ik meteen. Ik had nu toch geen tijd om ze te lezen en ze waren inmiddels toch niet meer geldig. Op naar de interne emails. Dit waren er nogal wat. Ik besloot te beginnen met de oudste. Ik was bijna op de helft toen ik een gestommel van buiten hoorde. Nieuwsgierig als ik was besloot ik om even mijn hoofd door het raam te gaan steken om te kijken wat er aan de hand was.

Net toen ik de lamellen aan de kant wilde duwen werd ik achterover op de grond geworpen. Even werd het zwart voor mijn ogen. Toen ik weer bijkwam zat er een jonge man naast me. Ik denk dat hij een jaar of 28 was. Hij was helemaal in het wit gekleed maar ik herkende hem niet. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat ik op kantoor was en op de grond lag.

Hij boog zich over me heen. Gaat het mevrouw, vroeg hij. Ik knipperde even met mijn ogen. Hij zag er goed uit. Enigszins gespierd maar niet té, een vrolijk en vriendelijk gezicht waar nu een zorgenrimpel op getekend stond en de mooiste ogen die ik ooit had gezien. Ogen waarin je kan verdwalen.

Ik probeerde overeind te komen. Blijf maar even liggen zei hij. Wat… Hoe… stamelde ik. Ik was bezig met de ruiten aan de buitenzijde te wassen zei hij, maar ik had niet in de gaten dat er 1 raam openstond, hierdoor viel ik naar binnen recht tegen je aan. Sorry daarvoor, ik weet niet waarom het raam openstond daar schijnen jullie over ingeseind te worden wanneer wij komen zodat alle ramen dicht zijn, ging hij verder.

Ik begon me inmiddels wat beter te voelen en kwam iets overeind terwijl ik op mijn ellebogen steunde. Even werd ik bevangen door een duizelig gevoel. Hij boog zich iets voorover met een bezorgd gezicht. Gaat het wel mevrouw, zal ik een arts er bij roepen, vroeg hij. Nee… het gaat wel stamelde ik, terwijl ik verdronk in zijn ogen. Wow wat was dit een aantrekkelijke man. Ik wilde wel de hele avond blijven liggen op de grond als ik in die ogen mocht blijven kijken. Hij keek ook in mijn ogen, net iets te lang voordat hij zijn ogen neersloeg. Een beetje verlegen keek hij vervolgens weer naar me. Ik voelde een zinderende spanning tussen ons opbouwen. Het was voelbaar in de atmosfeer die ons omringde. Ik zag zijn zorgenrimpel verminderen. In plaats daarvan speelde een ondeugende glimlach op zijn gezicht en zag ik een paar pretrimpels verschijnen rondom zijn ogen. Ik glimlachte naar hem.

Opeens uit het niets boog hij zich naar mij toe en kuste me zacht op mijn mond. Zijn lippen waren vol en zacht. Ze verraadden een verlangen, een hunkering naar meer. In een opwelling sla ik een arm om hem heen en kus hem terug. Ik leunde nu nog maar op 1 elleboog, die onder me uitschoot. Omdat ik mijn arm nog in zijn nek had liggen trok ik hem mee naar de vloer. Hij lag half over mij heen en keek ondeugend uit zijn ogen naar me. Een golf van opwinding en spanning trok door mij heen.

Zijn hand streelde over mijn wang, volgde de kaaklijn naar mijn hals waarbij hij uiteindelijk bleef rusten net boven mijn borst. Ik voelde mijn wangen verkleuren, niet zo goed wetend hoe ik moest reageren. Hij lag nog steeds bovenop me en hij leek zich bewust van mijn gene. Met een geamuseerde blik keek hij naar me. Ik besloot om maar even af te wachten, ik kon toch geen kant op. Stiekem vond ik het wel erg spannend zo liggend op de grond in het kantoor met een aantrekkelijke jonge man, die duidelijk op meer uit was.

Hij boog zich uiteindelijk naar voren om me te kussen terwijl hij met zijn vinger een spoor naar beneden trok, over mijn borst naar mijn buik. Hij schoof zijn hand onder mijn jasje, zijn vingers streelden mijn huid. Ik voelde een rilling over mijn lichaam trekken van opwinding. Zijn vingers schoven mijn bh in en beroerden mijn hard geworden tepels. Een zucht van opwinding ontsnapte uit mijn mond. Ik klampte me aan hem vast, mijn nagels in zijn rug drukkend. De kussen werden vuriger, de wereld om ons heen leek stil te staan. Hij maakte de knoop van mijn jasje los en trok mijn bloes in 1 ruk open, de knoopjes vlogen in het rond. Ik had dit in eerste instantie niet in de gaten, door een koude vlaag lucht van buiten bemerkte ik het. Zijn mond maakte zich los van de mijne en met zijn tong maakte hij een spoor naar beneden, naar de plaats waar net zijn vingers mijn tepels beroerden. Met mijn ogen dicht lag ik achterover te genieten van de tintelingen op mijn huid, zijn warme mond en zijn sterke vingers die onder mijn rok verdwenen. Ze streelden mijn bovenbeen, mijn dijen tot ze aankwamen bij mijn vochtig geworden slipje. Deze duwde hij behendig opzij. Hij had geen zin om te wachten of de moeite te nemen deze uit te doen. Ademloos genoot ik toen zijn vinger in mij naar binnen schoot. Hij stopte even om mijn reactie te peilen. Wow wat ben jij nat, zei hij en opwindend. Met zijn duim masseerde hij tegelijkertijd mijn clitoris. Kreunend woelde ik door zijn haar. Ik wilde hem verder aanraken maar kon er niet goed bij. Een tweede vinger schoot naar binnen. Zijn vingers bewogen zo heerlijk op en neer dat ik al snel schreeuwend en kreunend klaar kwam. Mijn benen trilden helemaal van de spanning die zich daar had opgebouwd.

Langzaam kwam hij over mijn lichaam naar boven gekropen en zette zijn mond op de mijne. Mijn handen hadden nu vrij spel en kropen onder zijn witte trui en streelden zijn rug. Ze volgden zijn ruggengraat van boven naar beneden tot het puntje waar ik de welvingen van zijn billen voelde. Mijn vingers voelde de ruwe stof van zijn witte dikke broek, maar tot mijn verbazing had hij geen ondergoed aan.

Zijn warme adem streelde mijn oor terwijl hij mijn oorlelletje in zijn mond nam en er aan zoog. Van opwinding zette ik mijn nagels in zijn rug en hoorde een kreun van opwinding aan zijn mond ontsnappen. Ik voelde zijn gezwollen lid nog harder worden en tegen mijn onderbuik aanduwen, het deed onder zijn gewicht zelfs een beetje pijn, zo hard dat hij was. Mijn vingers liefkoosden zijn billen, omvatte ze met mijn hele handen en knepen er in. Zijn hand trok mijn rok helemaal omhoog zodat deze rondom mijn middel werd gedrapeerd. Daarna maakte hij de knoopjes van zijn broek los en slaakte een zucht van verlichting toen zijn erectie de ruimte kreeg die het nodig had. Hij zette zijn knie tussen mijn benen en duwde mijn benen verder uit elkaar. Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en zette zijn eikel tegen mijn schaamlippen die uiteen weken. Hij duwde wat harder, langzaam schoof hij naar binnen in de krappe vochtige ruimte tussen mijn benen. Mijn voeten zette hij tegen zijn schouders. Ineens stootte hij met zijn erectie hard langs mijn schaamlippen en schoot diep in me. Ik klauwde naar zijn arm waarin ik mijn nagels begroef. Als reactie hierop trok hij zijn lid uit me en stootte hem er weer ineens in. Ik slaakte een kreet. Hij ging door en door, steeds opnieuw stootte hij diep in me steeds sneller, steeds harder. Mijn voeten schoven van zijn schouders af en mijn benen staken recht naar boven.

Ik voelde een tweede orgasme opkomen. Mijn nagels krasten over zijn schouders en lieten rode strepen na. Zijn ademhaling werd onregelmatiger en zijn stoten harder en heftiger. Ik voelde zijn lid nog verder opzwellen. Ik kon mijn orgasme niet meer tegenhouden en kwam schreeuwend van genot klaar. Het was net alsof hij daarop gewacht had want na een paar stoten kwam hij al hijgend en kreunend klaar. Ik voelde hem diep in mij spuiten.

Uitgeput liet hij zich voorover boven op mij vallen, terwijl hij nog in me zat. Hij kuste mijn mond en mijn nek. Na een paar minuten keek hij me aan. Tja dat krijg je nou als je het raam open laat staan. Ze sturen niet voor niets een waarschuwing rond zei hij. Ik glimlachte. Ik denk dat ik vanaf nu elke maand het raam open laat staan fluisterde ik hem toe…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s