Overwerk

Ik had een zware dag gehad toen ik eindelijk thuiskwam van het werk. Ik verlangde naar wat rust en ontspanning. Maar ik had nog een afspraak buiten de deur staan voor die avond, dus moest ik nog even doorbijten. Ik twijfelde een beetje of ik niet stiekem de afspraak zou afzeggen. Maar ja, beloofd is beloofd. Ik zou die avond met een collega nog een paar rapporten en dossiers doornemen voor een rechtszaak. Mijn collega was pas net klaar met zijn studie en eigenlijk nog wel een beetje een jong mannetje. Hij was niet heel erg opvallend knap, maar hij had wel wat. Mijn moed zakte in mijn schoenen toen ik er aan dacht, het was een grote en ingewikkelde zaak en ik zou hem nog veel moeten uitleggen.

Snel propte ik mijn eten naar binnen, stapte onder de douche en trok daarna andere kleding aan. Voor deze afspraak hoefde ik in ieder geval niet in mijn werkkleding te verschijnen, dus ik trok een strakke jeans aan en een wit bloesje. Snel wierp ik nog een blik in de spiegel. Ik zag er moe uit. Ik had de laatste dagen te veel uren gemaakt, bedacht ik me.

Mijn collega opende de deur en ik stapte naar binnen met mijn armen vol met mappen. Helaas keek ik niet zo goed uit en struikelde ik over de deurmat waardoor alle mappen door de hal vlogen. “Nou dat is me ook een binnenkomer”, zei mijn collega.

Ik boog voorover en begon vol schaamte snel de papieren bij elkaar te zoeken die uit de mappen waren gevlogen. Ik merkte dat mijn collega me niet meehielp. Ik draaide mijn hoofd om te zien wat hij aan het doen was. Hij stond gewoon schaamteloos naar mijn billen te staren. Verbaasd en verbouwereerd ging ik rechtop staan om opheldering te vragen. Hij zag mijn vragende blik en deed een stap dichterbij. “Relax”, zei hij terwijl hij me met een geheimzinnig lachje aankeek. “Ga je me nog helpen”, vroeg ik? “Nee”, zei hij, “ik kijk liever naar hoe je dat doet”.  Een beetje boos wordend keek ik hem aan. “Je ziet er lief uit als je boos bent”, zei hij. Dit ging me te ver. Ik zou hem eens goed de waarheid vertellen. Ik deed een stap dichterbij en wilde net mijn mond opendoen, toen hij ook een stap dichterbij deed, mij vastpakte en zijn mond op de mijne duwde.

Stomverbaasd als ik was liet ik het gebeuren. Zijn lippen beroerden de mijne, terwijl ik een vreemd soort spanning door mijn lijf voelde gieren. In een reflex kuste ik hem terug. Hij duwde mij tegen de muur van de hal, terwijl zijn handen door mijn haren woelden, over mijn lichaam streelden en zijn lijf mij tegen de muur drukte. Met zijn volle hand greep hij mijn borsten vast en masseerden deze, er wisselend in knijpend en over strelend. Ik voelde alle verzet uit mijn lijf wegstromen. Zijn hand maakte de knoop van mijn broek los en gleed naar binnen. Ik voelde zijn warme hand mij strelen. Voorzichtig duwde hij een vinger naar binnen. Ik slaakte een zucht. Snel volgde een tweede vinger en zijn liefkozingen werden wat harder, sneller en minder teder.

Nog steeds zoende hij me, zijn tong verstrengeld met die van mij. Ik voelde mijn opwinding toenemen en werd steeds natter. “Hmmm wat ben jij lekker”, zei hij toen hij een ademteug nam om mij vervolgens in mijn nek te kussen en zacht te bijten. Hij boog iets voorover, opende mijn bloesje en ik voelde zijn mond zich sluiten rond mijn tepel. Hij zoog deze zacht naar binnen terwijl hij me verwende met zijn vingers. Een kreun ontsnapte uit mijn mond. Ik voelde zijn vingers steeds sneller op en neer bewegen terwijl zijn duim mijn knopje masseerde. Ik probeerde me een beetje te verplaatsen, maar hij hield mij stevig tegen de muur gedrukt.

Hij richtte zich weer op en plantte zijn mond op die van mij, zijn tong ruw naar binnen duwend, zijn lichaam tegen het mijne gedrukt. Ik voelde zijn vingers diep in me op en neer gaan. Ik begon de controle over mijn spieren te verliezen en terwijl  hij me zoende kwam ik schokkend klaar.

“Zo nu ben je ontspannen en kunnen we beginnen”, zei hij, terwijl hij de papieren begon op te rapen.

Advertenties

5 thoughts on “Overwerk

    • Ik opende de deur en ze stapte naar binnen met haar armen vol met mappen. Helaas keek ze niet zo goed uit en struikelde ze over de deurmat waardoor alle mappen door de hal vlogen. “Nou dat is me ook een binnenkomer”, zei ik.

      Ze boog voorover en begon vol schaamte snel de papieren bij elkaar te zoeken die uit de mappen waren gevlogen. Ik hielp bewust niet mee met oprapen. Ze draaide haar hoofd om te zien wat ik aan het doen was. Ik stond gewoon schaamteloos naar haar billen te staren. Verbaasd en verbouwereerd ging ze rechtop staan. Ik zag haar vragende blik en deed een stap dichterbij. “Relax”, zei ik terwijl ik haar aankeek. “Ga je me nog helpen”, vroeg ze? “Nee”, zei ik, “ik kijk liever naar hoe je dat doet”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s