Vergeving

Ze werd wakker, ze was alleen. Hij was al op gestaan. Ze miste hem, normaal gesproken werd ze in zijn armen wakker, dicht tegen hem aan.

Opeens schoot het haar te binnen. Ze was iets vergeten. Vol schaamte overdacht ze de vorige avond. Hij lag al op bed te slapen.

Elke avond als ze dicht tegen hem aankroop, kuste ze hem op zijn mond of wang en fluisterde ze lieve woordjes in zijn oor.

Ze was de vorige avond zo moe geweest dat ze dit was vergeten. Ze wist ook dat hij dit had geweten, anders zou hij haar vast hebben gehouden totdat zij wakker werd. Ze had hem teleurgesteld.

Ze hoorde de douche en wist dat hij in de badkamer was. Vlug glipte ze het bed uit in de hoop dat hij haar excuses zou aanvaarden. Ze liep naar de badkamer.

Er hing flink wat stoom in de badkamer. De temperatuur van het water stond waarschijnlijk wat hoger dan normaal. Ze keek om het muurtje van de inloopdouche heen.

Daar stond hij, met zijn rug naar haar toe. Ze wilde naar hem toelopen, samen met hem onder de douche gaan staan. Maar iets hield haar tegen.

Ze had nog geen toestemming gehad om bij hem onder de douche te gaan staan, om hem aan te raken of aan te spreken.

Besluiteloos stond ze daar te kijken naar zijn mooie lichaam. De gedachte om samen onder de douche te staan wond haar op.

Hij had gemerkt dat ze de badkamer was in gekomen. Hij wierp een blik op haar en draaide zich weer om. Hij negeerde haar. Teleurgesteld bleef ze naar hem staan kijken.

Ze verlangde naar zijn aanraking en zijn goedkeuring. Plots zei hij tegen haar “ga op het bankje zitten zodat je mij kan zien, ik wil dat je mijn komende opdracht goed uitvoert en misschien vergeet ik je dan”.

Ze deed wat hij vroeg en ging op het bankje zitten wat in de badkamer stond en welke uitzicht bood op de douche. “Ik wil dat je naar mij kijkt, jezelf verwend, maar je mag niet klaarkomen.

Je doet het om mij op te winden, niet voor je eigen plezier” zei hij. Ze was al opgewonden door het beeld van zijn brede rug en zijn billen welke op haar netvlies gebrand stonden.

Nu bood hij een kans om het goed te maken. Deze kans mocht ze niet verknoeien.
Ze streelde zacht over haar borsten. Haar tepels waren al hard van opwinding, van het beeld van hem in de douche. Hij draaide zich om zodat hij naar haar kon kijken.

Wetende dat ze werd gadegeslagen door hem, groeide haar opwinding nog meer.

Het was niet zo maar iemand die naar haar keek, hij betekende zo veel voor haar dat ze hem graag wilde plezieren.

Zij zou alles binnen haar mogelijkheden en grenzen voor hem doen.

Haar vingers streelde over haar tepels, die donkerroze werden onder haar aanrakingen. Haar volle borsten staken er licht bij af.

Met een hand streelde ze over haar buik, tussen haar borsten door naar haar gevoelige hals. Ze fantaseerde dat dit zijn handen waren die haar aanraakten.

Ze raakte met haar vinger haar zachte volle lippen aan terwijl ze in gedachten zijn lippen op de hare voelde. Haar lippen weken van elkaar, zoals dat zou gebeuren als zijn tong haar mond binnendrong.

Ze liet haar vinger haar mond binnenglijden en speelde er mee met haar tong zoals ze met zijn tong zou spelen in haar mond.

Ondertussen masseerde ze met haar andere hand haar borsten beurtelings. Ze deed haar ogen dicht om zichzelf te concentreren op haar handelingen. Ze wilde dat hij er van genoot.

Haar vinger zat nog in haar mond terwijl haar opwinding een hoogtepunt bereikte. Ze voelde het vocht tussen haar benen. Langzaam deed ze haar benen uit elkaar zodat hij haar opwinding kon zien.

Haar schaamlippen waren donkerroze nu en gezwollen. Ze haalde haar natte vinger uit haar mond en streek daarmee over haar borsten en daalde daarna af naar haar gezwollen lippen.

Ze streelde ze met haar hele hand. Een tinteling trok door haar lichaam.

Haar gezwollen lippen opende zich en ze liet een vinger naar binnen glijden. Ze kreunde zacht onder deze intieme aanraking.

Ze bewoog haar vinger naar binnen en buiten en voelde het vocht over haar hand lopen. Een tweede vinger volgde snel. Ze stelde zich voor dat dit zijn vingers waren die haar aanraakten.

Met haar duim masseerde ze haar knopje zoals hij dat zou doen. Ze kreunde en zuchtte nu wat harder. Tegelijkertijd masseerde ze haar volle borsten.

Ze leunde iets achterover. Het vocht droop nu over haar handen en over haar billen. Haar vingers en duim voerden het tempo wat op.

Ze voelde dat ze op het punt stond klaar te komen en kreunde nog harder.

Plotseling stopte ze, ze mocht niet klaarkomen, die woorden hoorde ze hem nog zeggen.

Ze opende haar ogen. Ze werd zich bewust van haar omgeving. Ze was er zo in opgegaan, dat ze niet had gemerkt dat het water van de douche niet meer liep.

De doucheruimte was leeg, hij had de douche verlaten. Teleurgesteld dat hij niet had kunnen zien hoe zij zijn opdracht volbracht, zakte haar opwinding weg.

Zou hij haar hebben vergeven, vroeg ze zich af.

In gedachten verzonken had ze niet gehoord of gemerkt dat hij nog steeds in de badkamer was. Ze voelde opeens zijn hand op haar schouder.

Een warme goed trok door haar heen. Ze draaide haar hoofd opzij en keek in zijn ogen.

Hij knikte nauwelijks merkbaar met zijn hoofd ter goedkeuring draaide zich om en liep weg. Haar achterlatend in de badkamer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s